Qui

A part del nostre equip intern, comptem amb una xarxa de col·laboracions que inclou professionals de la Fundació Alícia, d'Etselquemenges i Alternatura, entre altres

Què

T’ajudem i et guiem en els nostres establiments, t’escoltem i t’oferim el producte més adequat a les teves necessitats

Com

Mira quin dels serveis que t'oferim respon més a les teves necessitats, o bé escriu-nos un correu electrònic i explica'ns quin és el resultat que vols aconseguir. Et podrem ajudar segur!

Serveis

Regala't un servei de personal shopper nutricional

Deixa't assessorar en la teva compra setmanal, t’orientem i t’expliquem el què, el com i el quan dels nostres productes. Qui ho ha provat reconeix que és tota una experiència per no acabar menjant sempre el mateix i cuinat de la mateixa manera.

Descobriràs productes nous, sabors i textures interessants, noves maneres de cuinar els productes de sempre i combinacions d'aliments que milloren les aportacions nutricionals dels àpats.

No volem que cuinis com s'ha fet sempre. Ara tenim més informació i nous aliments per créixer més sans i, per tant, més feliços.

T'hi apuntes?

El servei de personal shopper l'oferim als nostres supermercats ca l'Arpellot i en alguns Supermercats Llobet, i ho fem en diferents municipis.

 

Durada: 50 minuts

Preu: 38 euros (es paga una vegada realitzada la visita)

28 euros (amb la targeta de fidelització de Supermercats Llobet)

L'assessorament és pot fer de forma individual o fins a 2 persones, tenint en compte les seves necessitats i/o particularitats.

Regal: un xec amb un 5% de descompte per la compra de qualsevol producte  a botiga

 

Sol·licita la teva cita 

 

Captura de pantalla 2016-02-24 a las 10.23.51

Taller

Cuina ràpida per a gent amb pressa, Cuit al buit
Show cooking i degustació per a grups

Aquest taller està pensat per a les persones que no disposen de temps durant la setmana per cuinar i no volen renunciar a menjar d’una manera saludable i equilibrada.

Taller sobre com organitzar-se la setmana, amb entrega d’un menú setmanal i on prepararem plats boníssims amb les nostres verdures, cereals, llegums, peixos i carns cuites al buit.

 

Durada: aproximadament 2 hores

Sol·licita informació

Taller

Sucs i batuts
Show cooking i degustació per a grups

 

Durada: aproximadament 2 hores

Sol·licita informació

Consultes

Si tens dubtes sobre determinats aliments o vols saber quins aliments t'ajudaran a resoldre necessitats nutricionals, consulta a les nostres botigues o a través d'aquest espai. 

 

Preu: Gratuït clients

Fes-nos la teva consulta