Divulgació

A Ca l'Arpellot sentim i practiquem la vocació de millorar els hàbits alimentaris de la societat perquè, d'aquesta manera, visquem en comunitats més saludables, amb més benestar i amb una millor qualitat de vida. Volem ser el motor d'un canvi revolucionari en la forma de menjar, de comprar i de produir.

El canvi ja ha començat, i ens sentim amb la responsabilitat de liderar-lo, de fomentar-lo i d'eixamplar-lo. Com? Així:

Nens i nenes

Nens i nenes: la bona alimentació

Fem divulgació i sensibilització sobre alimentació saludable entre els alumnes de centres educatius. Els bons hàbits alimentaris s'adquireixen, fonamentalment, entre els 3 i els 9 anys d'edat.

Accions

Accions de conscienciació

Desenvolupem accions de conscienciació sobre els efectes de l'alimentació en la prevenció de malalties i riscos per a la salut.

Ponències i seminaris

Nens Super Sans

Organitzem i esponsoritzem seminaris, xerrades, taules rodones i tallers sobre cuina i alimentació saludable adreçats a tots els públics.

Innovació

Recerca i innovació

Innovem constantment en el desenvolupament de productes pensats per millorar la salut dels consumidors i perquè l'alimentació saludable sigui compatible amb el plaer de menjar.

Proximitat

Producció de proximitat

Donem suport als productors locals interessats en millorar les propietats saludables dels seus productes.

Hàbits saludables

Foment dels hàbits saludables

Com no podria ser d'una altra manera, fomentem l'alimentació saludable entre els nostres professionals i els formem perquè es converteixin en agents del canvi que volem provocar entre els nostres clients.

Tot això ho fem de forma independent o buscant col•laboracions amb organismes, universitats o altres institucions que ens aportin coneixement, talent i experiència en nutrició, gastronomia i ciència. Pensem que tot resultat extraordinari no ho ha de ser en termes econòmics sinó socials. Invertir el que guanyem de més en millorar els nostres productes i, amb ells, la nostra societat és el millor testimoni de la feina ben feta.

Què no fem?

No esponsoritzem amb finalitats comercials sinó purament de conscienciació. Si construïm una societat més saludable, els clients arribaran sols.

No cobrem per organitzar ni participar en xerrades o conferències. Forma part de la nostra responsabilitat social corporativa en espècie.

No utilitzem cap acte, xerrada ni taller per promocionar els nostres propis productes. Volem que Ca l'Arpellot sigui una descoberta constant, no un aparador.