No som un supermercat ecològic

però tenim molts productes ecològics: els que realment són saludables.

No som un supermercat Km0

però tenim molts productes de proximitat. Si són saludables, els preferim propers.

No som un supermercat dietètic.

El que volem no és que et posis a règim, sinó que la teva alimentació sigui sana, equilibrada i molt divertida.

Ca l'Arpellot és el primer supermercat saludable. És el primer comerç d'alimentació focalitzat en no tenir res més que productes saludables. No volem cap més etiqueta, la salut és la nostra bandera.

Ca l'Arpellot és molt més que un establiment comercial: és un projecte que persegueix ajudar-te a menjar sa. Al darrere d'aquest nou concepte hi ha tot un equip de professionals compromesos en millorar la salut i la qualitat de vida dels nostres clients a través de l'alimentació.

Els nostres supermercats són saludables, i ho són en la seva màxima expressió. Per això busquem una compra amable, amb una atenció propera per part d'uns dependents motivats i preparats per assessorar-te a l'hora de dissenyar una alimentació sana, equilibrada i – per què no? – divertida. El nostre és un gran projecte. Un projectíssim.

MISSIÓ: ÉS POSSIBLE

L'equip de Ca l'Arpellot ens hem proposat una missió: convertir el supermercat en un espai on anar-hi a comprar amb tota la tranquil·litat del món; aconseguir que els nostres clients vinguin amb temps i aprenguin noves maneres de consumir i cuinar els productes nous i els de sempre.

Podrem ajudar-te a menjar més sa? Aconseguirem oferir-te una compra amable? Serà més divertida la teva taula després de visitar Ca l'Arpellot? Els nostres consells et faran feliç? Aquest és el nostre repte.

VISIÓ, HORITZÓ ENLLÀ

Som els primers però no tenim cap pretensió de ser els únics. Al contrari: volem revolucionar el món dels supermercats, volem que el nostre sigui un model d'èxit i que molts més se sumin a convertir els seus establiments en llocs que ajuden les persones a menjar bé, sa i bo.

Per mitjà de Ca l'Arpellot i la nostra nova forma de vendre, volem contribuir al canvi de la forma de menjar, de comprar i de produir. Volem generar consciència de veritat: que tothom sigui conscient que el més rellevant en la decisió de compra és el "factor salut". I el més important de tot: que els conceptes "preu assequible" i "salut" vagin de la mà.